Stagiair(e) Productie

Onvergetelijke films, onverwachte ontmoetingen en een zeer omvangrijk en divers aanbod aan lange en korte films, evenementen, performances, installaties en afterparty’s, dat is International Film Festival Rotterdam (IFFR). Als initiator en promotor van de onafhankelijke cinema toont en ondersteunt IFFR opkomend en gevestigd talent over de hele wereld. Dat doen wij het hele jaar door, met als een van de belangrijkste pijlers het festival in januari. Het festival trekt jaarlijks ruim 300.000 bezoeken. De 48e editie vindt plaats van 23 januari t/m 3 februari 2019 en zal ook dit jaar weer gerealiseerd worden door zo’n 45 vaste medewerkers, 120 tijdelijke krachten en ruim 900 vrijwilligers.

Wil jij ervaring opdoen bij een van de grootste, meest innovatieve en inspirerende festivals van Nederland? Dat kan, want IFFR zoekt
stagiairs!

Met ingang van november 2018 zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) Productie

De afdeling Productie is verantwoordelijk voor de inrichting en aankleding van alle festivallocaties en alle overige productionele en technische werkzaamheden omtrent het festival. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met de coördinatie van de horeca, de evenementen, de vrijwilligers, de carservice, de filmtechniek en de Publieksprijs.

Wat ga je doen?

 • Ondersteuning van de facilitair Producent met betrekking tot de productie van alle fes-tivallocaties, zoals materiaal- en bestellijsten voor leveranciers, ICT, logistiek & plattegronden.
 • Ondersteuning van de Locatieproducenten met betrekking tot alle aankleding van de festivallocaties.
 • Productionele voorbereiding en uitvoering van een aantal kleine evenementen.
 • Algemene ondersteuning van de Productie afdeling.

Wie ben jij?

 • Je volgt een hbo-opleiding op het gebied van vrijetijds-, facility- of eventmanagement, hospitality of cultuur.
 • Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office.
 • Je beschikt over een goede beheersing van Engels en Nederlands in woord en geschrift.
 • Affiniteit met IFFR en/of films
 • Je durf initiatief te nemen en je bent een teamspeler.
 • Je woont in Rotterdam of omgeving.

Stageperiode:
De Stage Productie is voor een periode van 3 maanden (12 november 2018 t/m 15 februari 2019). In november betreft het een stage van 3 dagen per week, in december betreft het een stage van 4 dagen per week en in januari en februari 5 dagen per week.

Stagevergoeding:
De stagevergoeding bedraagt € 250, - bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.

Interesse?
Lijkt het jou wat om mee te werken aan een van de mooiste festivals in Nederland? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie en CV via de onderstaande link. Voor meer vragen betreffende deze stage kun je contact opnemen met HR@iffr.com. We kijken uit naar je reactie!


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
20-03-2018
Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
250
Trefwoorden
Branche
Cultuur / Kunst
Provincie
Zuid-Holland
Trefwoorden